Timmerman wilde hij worden en werd hij.

Creatief en koppig.

Als zoon van een meubelmaker is het vak hem met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan was ontwerper Sijmen te vinden in de werkplaats. Altijd bezig met zijn handen. Het creëren van dingen. Wat dan ook.

Timmerman wilde hij worden en werd hij. Hij was goed in zijn vak, maar kon nog veel meer. Standaard werk is niet zijn ding. Zijn creatieve ei moet hij kwijt. En dat doet hij al ruim 15 jaar als zelfstandig meubelmaker. Wat zijn ogen zien, dat kunnen de knappe handen van Sijmen maken. Vakwerk dat leveren ze.

“Sijmen is een vakman met een creatief brein,” aldus rechterhand Ingeborg. “Als geen ander kan hij de wensen en gedachten van de klant vertalen en vormgeven tot een concreet ontwerp. Zijn kracht is dat hij snel kan schakelen en naast de vorm ook de functionaliteit niet uit het oog verliest.” 

“Hij weet waar hij over praat en heeft in al die jaren enorm veel kennis en een groot netwerk van vakmensen en leveranciers om zich heen verzameld. Een nuchtere Noord-Hollander die trots is op zijn werk. Met recht. Maar hij is ook een tikkeltje eigenwijs en koppig…”

STRUCTUUR EN PLANNING

“En daar komt Ingeborg om de hoek kijken. Zij zorgt voor de structuur en de planning. We kijken beide met een andere blik naar opdrachten waardoor we een strak team vormen. En dat leidt uiteindelijk tot het mooiste resultaat!“