Meubelmaker wilde hij worden en dat werd hij.

Creatief en koppig.

Als zoon van een meubelmaker en kleinzoon van twee meubelmaker uit de zaanstreek is het vak hem met de paplepel ingegoten.  Van jongs af aan was ontwerper Sijmen te vinden in de werkplaats ; altijd bezig met zijn handen ; het creëren van dingen ; wat dan ook.

Meubelmaker wilde hij worden en werd hij. Hij was goed in zijn vak, maar kon nog veel meer. Standaard werk is niet zijn ding. Zijn creatieve ei moet hij kwijt. En dat doet hij al ruim 15 jaar als zelfstandig meubelmaker. Wat zijn ogen zien, dat kunnen de knappe handen van Sijmen maken. Vakwerk dat leveren ze.

“Sijmen is een vakman met een creatief brein. Als geen ander kan hij de wensen en gedachten van de klant vertalen en vormgeven tot een concreet ontwerp. Zijn kracht is dat hij snel kan schakelen en naast de vorm ook de functionaliteit niet uit het oog verliest. 

“Hij weet waar hij over praat en heeft in al die jaren enorm veel kennis en een groot netwerk van vakmensen en leveranciers om zich heen verzameld. Een nuchtere Noord-Hollander die trots is op zijn werk. Met recht. Maar hij is ook een tikkeltje eigenwijs en koppig…

STRUCTUUR EN PLANNING

 We kijken met een andere blik naar opdrachten waardoor we samen met de meubelmakers een goed team vormen. En dat leidt uiteindelijk tot het mooiste resultaat!