Keukens waar de passie vanaf spat!

Geplaatst op :
14
-
09
-
2015
De keuken is per slot van rekening het hart van je huis, dus daar moet alles kloppen, niet waar? Maar heb je dan ook niet vaak dat je zelfs dan nog iets mist? Persoonlijkheid bijvoorbeeld? Of gevoel? Een keuken moet namelijk wél bij je passen. Gelukkig zijn er meubelmakers die dat helemaal begrijpen.

Gevoel Hoe mooi ze er ook nog uitzien, keukens worden meestal direct vervangen zodra een huis van eigenaar is gewisseld. En dat is niet zo verwonderlijk. De keuken is immers de plek waar iedereen elkaar ontmoet en waar bijna alles gebeurt, van koken en eten tot huiswerk maken en spelen. Zo’n ruimte moet gewoon goed voelen.

Vakman Wie dat helemaal begrijpt, is Sijmen. In zijn werk staat gevoel voorop. Allereerst zijn eigen, enorme passie voor het meubelmakersvak, maar vooral ook het gevoel dat zijn klanten in hun keuken of interieur zoeken. De mensen die uiteindelijk met en in zijn ontwerp zullen leven, zijn dan ook zijn belangrijkste inspiratiebronnen.

Hout en staal De ontwerpen van Sijmen kunnen zowel landelijk als modern zijn, maar zonder uitzondering zijn zij tijdloos en duurzaam. Graag combineert hij natuurlijke materialen, zoals massief eikenhout en natuursteen, met staal. In zijn inspirerende stand op de vt wonen&design beurs zal je dat goed kunnen zien.

Elegante branders Ook de merken waarmee hij graag werkt, hebben een prominente plek in zijn beurskeuken gekregen. Boven de kookplaat hangt bijvoorbeeld een prachtige lamp van Wave Design, die tevens dienst doet als krachtige afzuigkap. En in het aanrechtblad zijn diverse branders elegant geïntegreerd; een uniek concept van Pitt Cooking. De inbouwapparatuur is van Gaggenau.

Zeldzaam marmer En ook aanrechtblad is om verliefd op te worden! Het is gemaakt van zeldzaam Toscaans marmer uit de Suvereto-groeve (100km ten zuiden van Florence).

Al met al genoeg reden om kennis te gaan maken met Sijmen in de Stijlvol Wonen-hal. Je zult zeker geraakt worden door zijn passie.

Kan je niet wachten? Kijk alvast even naar dit filmpje, echt de moeite waard!

Klik hier om de video te bekijken!