Terugblik VT Wonen & Designbeurs 2017

Geplaatst op :
16
-
10
-
2017
Zo leuk was de VT Wonen & Designbeurs! Kijk en geniet na van al het moois wat er te zien was.

 


Van 3 oktober t/m 8 oktober was de RAI in Amsterdam weer omgetoverd tot een woon walhalla met volop de mooiste woon- en interieur inspiratie en ideeën voor in huis. En ook dit jaar waren wij weer van de partij. Wij lieten de bezoekers weer zien waar puur handgemaakt interieurbouw uit bestaat. En niet alleen de bouw zelf! Ook de vormgeving, de nieuwste trends op apparatuurgebied en de verschillende mogelijkheden lieten wij zien. Het op elkaar afstemmen van verschillende ruimtes in huis zoals woonkamer met subtiele visgraat eikenvloer en een prachtige wandkast doorlopend naar de handgemaakte keuken. Een perfecte combinatie van massief eiken, staal, leer en spuitwerk.

Dit keer ook design stoelen en banken
‍Dit keer ook design stoelen en banken

Ruimtelijkheid is voor ons een basisprincipe. Wij vinden het belangrijk dat je naast gezellig knus toch het gevoel hebt dat je je vrij kan bewegen. Wij creëeren dat door genoeg ruimte tussen spoelgedeelte en kookeiland te houden. Genoeg ruimte tussen apparatuurwand en aanrechtgedeelte. En gebruik van rustige, neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Het massief eikenhout met de combinatie wit, leer en staal. De prachtige zandkleurige afzuiglamp van Wave met dimbare verlichting. De stoere black edition Pitt brander. En daarbij ook het comfort van technische snufjes zoals de geheel greeploze apparatuurwand met ovens, koel-en vrieskast en genoeg opbergruimte.

Maatwerk wandmeubel
Maatwerk wandmeubel
VT Wonen beurs 2017 Stand
Onze stand op de VT Wonen Beurs 2017

Wij hebben heel veel bezoekers kunnen verrassen met onze stand en voor ons was dat precies wat wij wilden bereiken. Wij danken jullie allemaal en voor degene die het gemist hebben.... check ons bovenstaand filmpje!