Sijmen op de VT Wonen & Design beurs

Geplaatst op :
7
-
09
-
2017
Woonmaand oktober start met de 'VT Wonen & Design beurs' (voorheen Woonbeurs Amsterdam) in de RAI in Amsterdam. Op deze 25 editie is Sijmen Interieur uiteraard present!

Ooit was de keuken alleen de plek om eten te bereiden. Nu brengen we er steeds meer tijd in door en hebben we daardoor ook andere, specifieke wensen als het om het uitzoeken van een nieuwe keuken gaat. Het is een heel persoonlijk proces geworden. Dag standaardkeuken, welkom maatwerkkeuken.

De stand van Sijmen Interieur op de VT Wonen en Design Beurs

Vakmanschap
Ben jij ook op zoek naar een keuken die helemaal aansluit op wat jij wil en wie jij bent? Grote kans dat je bij Sijmen Interieur aan het juiste adres bent. Met zijn maatkeukens vervult de nuchtere Noord-Hollander Sijmen de wensen van zijn opdrachtgevers.

En hóe. Nadat hij het vak van meubelmaker leerde van zijn vader, startte hij ruim 15 jaar geleden zijn eigen bedrijf. Daar oefent hij sindsdien met veel passie en vakmanschap zijn vak uit.

Samen met zijn collega Ingeborg, gaat Sijmen met zijn opdrachtgevers rond de tafel. Tijdens die gesprekken komen alle wensen en mogelijkheden aan bod, wat uiteindelijk leidt tot het mooiste resultaat.
Sijmens filosofie in alles wat hij doet: natuurlijk stijlvol.

Tijdloos en robuust
Centraal in elk project van Sijmen staat het gebruikersgemak. Waarom? Omdat de klant er iedere dag opnieuw optimaal plezier aan hoort te beleven. Daarnaast is elk ontwerp tijdloos en robuust.

Maar Sijmen doet meer. In dezelfde sfeer als zijn keukens maakt hij ook maatmeubels met een eigentijds karakter. Van kasten en kastwanden tot badkamermeubels. Hierbij laat hij zich inspireren door de omgeving en de mensen die met zijn ontwerpen leven.

VT Wonen en Design Beurs Rai Amsterdam

Kwalitatief hoogwaardig
Voor zowel de maatkeukens als de maatmeubels gebruikt Sijmen natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige materialen die duurzaam zijn geproduceerd. Al zijn ontwerpen maakt hij in zijn eigen atelier. Wil je daar een keer een kijkje nemen? De koffie staat er altijd klaar. Je bent van harte welkom!

De VT Wonen & Design beurs wordt al voor de 25ste keer gehouden.

 

Klik hier voor de VT Wonen website